Programma Week van de Amateurkunst Heerlen 2024 bekend

Foto: Lidia Carreno Photography

Het programma van de Week van de Amateurkunst Heerlen 2024 is bekend. Van vrijdag 7 juni t/m zondag 16 juni 2024 vindt deze editie plaats op 23 locaties (vooral gemeenschapshuizen en culturele instellingen) in Gemeente Heerlen.

De teller van het aantal deelnemende verenigingen, collectieven en individuele beoefenaars staat op drieëndertig. Deelnemers presenteren zichzelf op hun vaste repetitiedag en locatie of hebben zich aangemeld voor een optreden/expositie in centrum Heerlen op zaterdag 15 en zondag 16 juni.

Opening vrijdag 7 juni tijdens in Cultuurhuis Heerlen
Vrijdag 7 juni wordt de Week van de Amateurkunst Heerlen om 19.00 uur in Cultuurhuis Heerlen geopend door wethouder Jordy Clemens. Op deze locatie vindt hier ook de vernissage van de expositie ‘Complementaire Kleuren’ plaats van de schildercursisten van Wim Albrink.

Workshops stemgebruik in het theater of koorzang
Op zondag 9 juni kun je meedoen aan de workshops stemgebruik in het theater of koorzang
(voor beginners en gevorderden). Deelname kost 6,00 euro (inclusief consumptie). Tickets zijn verkrijgbaar via www.cultuurhuisheerlen.nl.

Lees het hele programma op www.amateurkunstheerlen.nl
In april werd het vernieuwde online platform www.amateurkunstheerlen.nl gelanceerd. Het gehele programma van de Week van de Amateurkunst Heerlen 2024 is hierop terug te lezen.

De website is voor en door iedereen die zich bezighoudt met amateurkunstbeoefening in gemeente Heerlen. Tijdens de Week van de Amateurkunst nodigen we iedereen nog eens extra uit om een account aan te maken en hun activiteiten te delen!