MADOUX
Beeld: Facebookpagina MADOUX

Speciaal voorprogramma Curtis Harding | 80 jaar bevrijding Valkenburg. Internationale superster Curtis Harding krijgt een stralend voorprogramma met Madoux. Op donderdagavond 29 augustus (20.30 uur) krijgt internationale superster Curtis Harding muzikale ondersteuning van Madoux. De opener van PinkPop 2023, de rising star van Limburg, verzorgt het voorprogramma van de Amerikaanse soul en funksinger-songwriter. Madoux, Lotte Slangen uit Hulsberg, heeft sinds het winnen van de Limburgse Popprijs in 2021 haar speciale mix van pop noir, alt pop alleen maar verdiept en weet overal
waar ze optreedt, iedereen weg te laten dromen en mee te nemen op een bijzondere muzikale reis. Openluchttheater Valkenburg kijkt uit naar deze spectaculaire muzikale avond met deze twee sterren.

MADOUX
Beeld: Facebook Openlucht Theater Valkenburg

Valkenburg aan de Geul viert de hele dag op vrijdag 13 september 80 jaar bevrijding. Deze dag wordt feestelijk en muzikaal afgesloten in het Openluchttheater Valkenburg. Om 19.30 uur zal de avond worden geopend door het Kidskoor Vallekeberg en daarna volgen optredens van de Fanfare ‘Bereden Wapens’, het groot Valkenburgs Mannenkoor, Double 2 en alles wordt met een grootse finale afgesloten. Toegang is gratis, maar kaartjes moeten wel gereserveerd worden.

Openluchttheater Valkenburg
Het zomertheater van Zuid-Limburg is geopend! Midden in het groen aan de Cauberg, is het openluchttheater een intieme en spectaculaire locatie voor een mooie avond uit. Het openluchttheater heeft een brede programmering aan muziek, theater en jeugdvoorstellingen, waarbij bekende internationale artiesten te gast zijn en lokale helden. Een perfecte plek om oude liefdes te her-ontdekken en nieuwe liefdes te ontdekken. De zomer is nog niet voorbij

Alle informatie over het theater, de programmering en kaartverkoop: www.oltvb.nl

Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 950 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.

Foto’s: Openlucht Theater Valkenburg en Madoux.