Wedstrijd Dames 1 HC NOVA – NEUNEN 1.

Onder een stralende zon begon vandaag het tweede deel van de competitie. Op het programma stond onze thuiswedstrijd tegen Nuenen, waarmee we nog een appeltje te schillen hadden. Al meteen vanaf het begin hadden we de meeste kansen. Toch duurde het tot ver in de eerste helft tot Meike uit een strafcorner wist te scoren. Met een 1-0 voorsprong ging we de rust in.

In de tweede helft kregen we een strafcorner waarbij we probeerden te scoren via een tip-in. Helaas mislukte dit. Een aantal minuten later wisten we middels een mooie aanval van Laura en Esmee op een 2-0 voorsprong te komen. Een tijdje later kreeg Nuenen een – in onze ogen niet helemaal terechte – strafcorner waar ze uit wisten te scoren. 2-1. Die stand wisten we vast te houden dus de eerste drie punten zijn weer binnen. Op naar volgende week, uit tegen Geel-Zwart.