Hoofdmenu

SLECHTE GENERALE VOOR FC HOENSBROEK

 

FC Hoensbroek kende in aanloop naar de komende competitiewedstrijd tegen Minor een slechte generale. In zijn laatste oefenwedstrijd van de winterstop verloor de 1e klaser van 2e klasser Sportclub’25.

De thuisploeg betrad nog wel met alle goede bedoelingen het veld, maar binnen vijf minuten keek de ploeg van Roger André al tegen een 0-2 achterstand aan. Na ruim tien minuten spelen kwam het initiatief meer bij FC Hoensbroek te liggen en vlak voor de thee resulteerde dit in de 2-1 via Brian Vroomen. Maar amper een minuut later was de marge wederom twee.

Na de pauze verscheen een gretiger FC Hoensbroek binnen de lijnen. De aansluitingstreffer hing enkele malen ook in de lucht, maar gescoord werd er nog twee keer aan de overkant en wonnen de gasten uit Bocholtz uiteindelijk met 1-5.

Komende zondag wacht er voor FC Hoensbroek een thuiswedstrijd tegen naaste buur Minor. De ploeg uit Hoensbroek zal dan uit een ander vaatje moeten tappen, wilt het tegen Minor voor een verrassing gaan zorgen.

 Foto@parkstadactueel/Tom de Cock