Hoofdmenu

Meet up met Ewout Tijdeman.

 

 

Verkiezingsbijeenkomst GroenLinks Heerlen.

Donderdag 15 maart 2018, 19.30 – 21.30 uur

De Twee Gezusters (André van Boxtelzaal), Putgraaf 3, Heerlen-centrum

De lijsttrekker van GroenLinks in Heerlen, Ewout Tijdeman en diverse andere kandidaten zijn deze weken veel op pad in buurten, markten en winkelcentra van Heerlen en Hoensbroek. Maar zij zullen zich op donderdag 15 maart ook presenteren tijdens een verkiezingsbijeenkomst in De Twee Gezusters.

Op deze verkiezingsavond presenteren zich niet alleen de (meeste) kandidaten, maar gaan we ook in op wat GroenLinks politiek-inhoudelijk wil betekenen voor Heerlen. Aan de hand van stellingen wordt een dwarsdoorsnede van het verkiezingsprogramma behandeld. Daarbij wordt de discussie niet uit de weg gegaan, want GroenLinkse standpunten zijn niet altijd even vanzelfsprekend.

Er zal voor de belangstellenden voldoende gelegenheid zijn voor het stellen van (kritische) vragen, nadere kennismaking en ook voor een persoonlijk gesprek met de kandidaten.

https://heerlen.groenlinks.nl