Hoofdmenu

WML-watertappunt binnenkort ook in Eygelshoven

 

 

De gemeente Kerkrade is in gesprek met bewoners over het realiseren van een watertappunt in Eygelshoven. Vorig jaar zijn er watertappunten geopend bij het Continium discovery center en in het Stadspark. Eerder werden er al watertappunten gerealiseerd bij basisschool de Spoorzoeker en naast het Roda JC Kerkrade-Court in Park West.

De bedoeling is dat in het voorjaar samen met bewoners de definitieve keuze van de locatie voor het watertappunt in Eygelshoven wordt bepaald. De realisatie van dit watertappunt zal daarna door de gemeente Kerkrade samen met WML gaan plaatsvinden.

In het kader van gezondheid stimuleert de gemeente Kerkrade water drinken. “De gemeente Kerkrade omarmt de initiatieven die ontstaan bij bewoners en die een positieve invloed hebben op de gezondheid van de Kerkraadse burger”, aldus wethouder Jo Schlangen.

Ook wethouder Tim Weijers is verheugd met het aanstaande watertappunt in Eygelshoven. “Het is goed dat er binnen Kerkrade een spreiding van het aantal watertappunten plaatsvindt en dat wij aan het bewonersinitiatief tegemoet kunnen komen”, aldus de wethouder.

Foto Afdeling communicatie Gemeente Kerkrade« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »