WELTANIA VR1 WINT UITEINDELIJK NIPT VAN HEKKESLUITER GEUSSELT SPORT VR1

Afgelopen zondag 25 maart 2017 kon er gelukkig weer gevoetbald worden. Voortvarend gingen we van start. Binnen 10 minuten stond 2-0 op het scorebord. We combineerden goed en kwamen regelmatig gevaarlijk voor het doel van onze tegenstander. Na 20 minuten kantelde de wedstrijd. Geusselt Sport kreeg meer ruimte en kwam beter in het spel.

Dit leidde halverwege de eerste helft tot de aansluitingstreffer. Met een 2-1 voorsprong gingen we de rust in. De 2e helft begonnen we weer heel sterk. De 3-1 viel dan ook vrij snel.  Daarna waren we vooral tegen ons zelf aan het voetballen en werd Geusselt Sport iets sterker. Dit leidde tot de 3-2 met nog 10 minuten te gaan. Na de aftrap maakten wij gelijk de 4-2. Met nog 6 minuten te spelen moest de overwinning al een feit zijn. Dit was echter niet het geval.

Geusselt Sport kwam terug tot 4-3 na een eigen doelpunt. Het was dan ook de laatste minuten billenknijpen om de gelijkmaker te voorkomen. Dit lukte. De 3 punten bleven in Welten vandaag.

Foto’s en opname®Parkstadactueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.