Hoofdmenu

Wandern feat. Egbert Derix & Sef Thissen Magic Music Night

Zaterdag 19 mei spelen pianist Egbert Derix en Bariton zanger Sef Thissen hun liedcyclus ‘Wandern” in het Cultuurhuis Heerlen

“Wandern” is een liederencyclus met muziek én teksten van Egbert Derix, grotendeels gebaseerd op gedichten van zijn vader, journalist/schrijver Jan Derix (1936-2009) die Egbert in het Duits heeft vertaald en op muziek heeft gezet. Duits is immers de taal van de liedkunst. In de traditie van Beethoven, Schubert, Schumann, maar ook Falco en Grönemeyer. Egbert tekende naast de muziek ook voor een aantal nieuwe eigen gedichten.

‘Wandern’ wordt gezongen door bariton Sef Thissen – met thematiek en nieuwe muziek in het hier en in het nu. Een eclectisch samengaan van dichtkunst, klassieke zang, piano, compositie en improvisatie. Sef Thissen heeft zijn sporen in de klassieke zangkunst reeds ruim verdiend als solist en organisator van de Viva Classic concerten en optredens in binnen- en buitenland waaronder een concert met de Wiener Kammersymphonie in Wenen, de bakermat van de klassieke liedkunst.

De CD “Wandern” is live opgenomen in het Concertgebouw in Amsterdam top 3 februari 2017 door Arno op den Camp (Kerani Music Studio).

De entree bedraagt € 15 / 12 (via reservering). Reserveren kan via info@ap-artevents.nl (o.v.v. naam, tel.nr + aantal kaarten)

Zie www.egbertderix.com en www.sefthissenmusic.nl voor meer informatie over Egbert Derix en Sef Thissen

Foto Cultuurhuis Heerlen

 

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl