Hoofdmenu

MP Fiesta Mayor nu al een succes

 

Met nog een kleine 2 weken te gaan ziet het ernaar uit dat de vernieuwde invulling van het zondagprogramma van de MP Feesten in Geleen op 10 juni aanstaande een succes wordt. De kerkmis aan de start van de Marcellinus & Petrus Feesten (MP Feesten) was al eerder losgelaten en de MP Feesten hebben nu met de komst van MP Fissa – voor jongeren t/m 18 jr. – op vrijdagavond en de ommezwaai op zondag naar een thematisch live cooking event de smaak van innovatie goed te pakken. Een gouden zet, zo lijkt het, aangezien ‘Fiesta Mayor’  op zondag 10 juni 2 weken voor de start van het evenement al op een uitverkocht huis af stevent. Het serveren van vers bereide tapas gerechten is niet de enige verandering op het ‘Fiesta Mayor’. Het paviljoen en de inrichting ervan is ook compleet aangepast aan het mediterrane thema met sfeervolle tafels, een Spaans podiumprogramma, thema aankleding, een Spaanse wijnkaart en een heuse tapasbar.

 

“Wij moeten blijven vernieuwen om de aandacht te trekken tussen alle festivals en evenementen in de regio. Ons bestuur is verder verjongd en onze evenementen innoveren mee. De traditionele en succesvolle brunch hebben we moeten loslaten om ons publiek meer te boeien en te prikkelen, zowel in smaak als beleving. We hebben met bestaande en nieuwe partners de schouders eronder gezet en hebben onze ideeën doorontwikkeld  tot een compleet aangekleed live cooking evenement.” Aldus voorzitter Jos Cremers. Voor degenen die zin hebben in een mediterrane zondagmiddag; reserveren van een tapastafel of losse plek kan tot uiterlijk 5 juni, als de plekken dan niet al uitverkocht zijn.

Naast ‘MP Fissa’ en ‘Fiesta Mayor’, staan ‘Heel Geleen Bakt’ op zaterdagmiddag en de jaarlijks goed bezochte ‘90’s MegaParty’ op zaterdagavond (en nacht) op het affiche, dit jaar o.a. met Charly Lownoise, Jody Bernal en The Sunclub.

Voor het totaalprogramma, de tickets en meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website: www.mpfeesten.nl

Foto’s 90’s MegaParty