Hoofdmenu

Aanvoerder Bekkerveld VR1, Maureen Hamers neemt afscheid!!!!!!

Afgelopen zondag, was de laatste “wedstrijd “van Maureen Hamers in het tenue van Bekkerveld. Om maar met de deur in huis te vallen een AFSCHEID met stip, of te wel de “kers” niet op de taart maar op een fantastische voetbalcarrière als vrouw. Maureen heeft zeggen en schrijven 30 jaar lang in het meisjes / vrouwenvoetbal haar hart en ziel gegeven, niet alleen voor zich zelf maar heeft ook vele mee laten genieten van haar kwaliteiten als voetballer maar vooral als mens. Sociaal plichtsgetrouw staan voor wat je met z’n allen hebt afgesproken en de passie zowel bij de training als wedstrijd was steeds aanwezig, goed of minder goed weer. Een aanvoerder PUR Sang!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja en dan komt de dag van afscheid nemen privé, werk en studie nemen veel tijd in beslag en dan is een keuze maken niet altijd even gemakkelijk toch heeft zij dit besluit goed en wel overwogen zodat eerder genoemde items volledig de aandacht krijgen waar ook haar inzet en passie volledig de verdiende aandacht vragen, succes met deze uitdagingen gewenst.

De planning van het afscheid was ruim van te voeren in gang gezet door Chantal dei een groep om zich heen had verzameld om alles tot in de puntjes goed te kunnen voorbereiden daar is iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd cum laude geslaagd zonder wie dan ook te kort te doen. Om te beginnen de wedstrijd het huidige team ban Bekkerveld tegen speelsters waar Maureen in het begin van haar carrière mee gespeeld heeft ( Heilust, RKTSV ) wat een feest al bij de begroeting met elkaar en vooral het plezier tijdens een leuke sfeervolle wedstrijd met daarbij de nodige belangstelling aan en van publiek ( familie, vrienden en kennissen) was zeker een prima decor bij deze activiteit.

 

 

 

 

 

Het mooie weer (je krijgt wat je verdient) was hierbij een  belangrijk facet om zo’n activiteit te doen slagen. Na 2×30 minuten voetballen met daarbij enkele drink pauzes werd er op het speelveld afscheid genomen vergezeld met enkele mooie en waardvolle cadeaus, dit afscheid blijft zeker in herinnering bij velen, maar zeer zeker bij Maureen die van de ene in de andere verbazing viel, en dan schieten woorden te kort ook heel begrijpelijk dan Is emotie de winnaar zo ook bij haar en vele met haar. Na het verlaten van het speelveld zocht men de douches op Daarna was er een gezellig samenzijn in het sportcafé onder het genot van een drankje broodje en stukje vlaai, en werden er zowel “oude” herinneringen als ook actuele zaken met elkaar gedeeld. Ik denk dat ik ook namens Maureen iedereen nogmaals HARTELIJK DANK mag zeggen voor dit geweldige FEEST.

In het bijzonder de medewerkers van de horeca dank voor de hele goede en sfeervolle vriendelijke bediening, CHAPEAU!!!

 EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN!!! Het gaat jullie allen goed en hopelijk tot ziens!!! Namens Begeleiding en Team Bekkerveld VR1

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 (Volgend nieuwsbericht) »