Hoofdmenu

Kent u jeugdige kanjers die een lintje verdienen?

Het jeugdlintje wordt uitgereikt aan jongeren van 6 tot en met 18 jaar die zich belangeloos en vrijwillig hebben ingezet voor de medemens in de gemeente Kerkrade. De gemeente Kerkrade wil jongeren graag voor deze inzet bedanken. Daarom is de gemeente ook dit jaar weer op zoek naar deze jeugdige kanjers die zich belangeloos inzetten voor bijvoorbeeld de medemens, voor een vereniging, voor de maatschappij of voor een goed doel. Denk hierbij aan mantelzorg, vrijwilligerswerk voor de voetbalclub, muziekvereniging of de buurtvereniging in uw woonwijk.

Kent u zo’n kanjer? Dan komt hij of zij misschien wel in aanmerking voor het Kerkraads jeugdlintje ‘Jód Jedoa!’.

Aanmelden

Kent u iemand in uw vereniging/organisatie of in uw persoonlijke naaste omgeving die zich belangeloos inzet? Bekijk dan of uw kandidaat aan de voorwaarden voor het jeugdlintje voldoet op www.kerkrade.nl/jeugdlintje. Hier vindt u ook meer informatie over het jeugdlintje en het voordrachtformulier.

Iemand aanmelden voor het jeugdlintje kan tot uiterlijk 1 oktober 2018. Vervolgens bespreekt de selectiecommissie alle voordrachten en wordt er een keuze gemaakt.

Aarzel niet en meld de kanjer uit uw omgeving aan!« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »