SV Eikenderveld heeft zondagmiddag een zeer verdiende en ruime overwinning geboekt op Abdissenbosch 4-0.

Competitiewedstrijd SV Eikenderveld  – Abdissenbosch uitslag 4-0.

SV Eikenderveld heeft zondagmiddag een zeer verdiende en ruime overwinning geboekt op Abdissenbosch 4-0.Grote man aan de kant van  Eikenderveld was Zakaria Tamoukh met drie doelpunten.

Abdissenbosch begon heel goed tegen SV Eikenderveld, maar door twee hele goeie reddingen van keeper Dennis Habets bleef het voor SV Eikenderveld gelukkig 0-0. Daarna kreeg SV Eikenderveld meer controle op de wedstrijd en na een schitterende voorzet van Mohamed Loukili kopte Zakaria Tamoukh raak.

SV Eikenderveld hield het overwicht en in de 32e minuut was het weer raak. Nu was Emil Miljkovic de doelpuntenmaker. In 40e minuut na een mooie aanval scoorde Zakaria Tamoukh de 3-0 en dit was tevens de ruststand. Na de rust probeerde Abdissenbosch nog wel even terug te komen zonder resultaat. In de laatste minuut maakte man van de wedstrijd Zakaria Tamoukh  de winst nog wat extra glans met de 4-0.

Komende zondag gaat SV Eikenderveld zich opmaken voor een mooie derby tegen RKHBS.