De uitslag doet vermoeden dat het een spannende wedstrijd is geweest, maar niets was minder waar. Alleen al de eerste helft raakte SVN 3x het houtwerk en werden nog verschillende andere kansen gemist.

Het was Raúl Erkens die knap werd vrijgespeeld en de doelman met een sublieme beweging wist te passeren en de 1-0 was een feit. Aanval na aanval rolde  op het doel van RKVVM maar de blauw/witte muur hield stand en SVN moest bedacht zijn op die ene tegen aanval. Na rust zagen we eenzelfde spelbeeld en RKVVM was niet bij machte om maar één fatsoenlijke aanval op te zetten om zodoende doelman Tim Mohnen te testen.

De 2-0 werd door Mitchell Mertens gemaakt na goed voorbereidend werk van Glenn Lemlijn. 10 minuten voor tijd wist RKVVM dan toch doelman Tim Mohnen te passeren, een van richting veranderd schot lag plots achter hem maar verder liet SVN het niet komen en de 3 punten bleven in Nieuwenhagen. Zondag 14 oktober gaat SVN/BtB Consultancy op bezoek bij SVME in Eijsden, aanvang 14:30 uur.

Tekst en Foto´s SVN/BtB Consultancy voor meer foto’s klik op deze link.