Hoofdmenu

Een uniek tankstation van TanQyou aan de Voskuilenweg 125 in Heerlen.

Een uniek tankstation voor Heerlen

Sinds afgelopen vrijdag staat er een nieuw tankstation van TanQyou aan de Voskuilenweg 125 in Heerlen. De onbemande tankstation formule is recentelijk overgestapt op een nieuwe vormgeving van tankstations, en Heerlen heeft de primeur.

 

Niet alleen de vorm van het tankstation maakt de formule uniek. Ook de tankervaring is anders dan bij andere onbemande tankstations. “Een klant kan zich via touchscreen schermen in de pomp gratis registreren. Dit eenmaal gedaan, verandert de tankervaring compleet. Zo wordt de klant bij ieder bezoek aan de pomp herkend en begroet bij zijn voornaam, worden al zijn transacties automatisch opgeslagen in zijn eigen online-brandstofadministratie en telt iedere liter automatisch mee als lot in de periodieke prijzenpot.” Aldus Jan-Harmen Akkerman (eigenaar van TanQyou). Ter ere van de opening van het nieuwe tankstation in Heerlen organiseert TanQyou zondag 14 oktober een Happy Hour actie. Dit betekent dat men tussen 19:00- en 23:00 uur tankt tegen 20 cent korting per liter. Deze korting wordt berekend op de landelijke adviesprijs.

 

Heerlen is niet het enige locatie in Zuid-Limburg waar TanQyou een tankstation heeft, naast de locatie in Heerlen bezit de startup een tankstation in Schinnen en binnenkort ook in Landgraaf.

Foto’s®Parkstadactueel/ Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »