Hoofdmenu

Zin in een gezellige dag natuurwerk met kachelhout als beloning?

 

 Op zaterdag 10 november

Waar? Hellingbos te Simpelveld Wanneer? 

van 9.00u tot 15.00u.

 

In samenwerking met de Gemeente Simpelveld organiseert stichting IKL een dag natuurwerk/hakhoutdag in het Hellingbos. Deze dag is bedoeld om de aanwezige opslag van Esdoorn verder aan te pakken. Deze snelle groeier komt namelijk de diversiteit in dit mooie hellingbos niet ten goede.

Daarnaast zijn er ook nog enkele liggende stammen van de stormschade dit voorjaar die geruimd dienen te worden. Een mooie zaagklus dus waarbij het vrijkomende hout onder de deelnemers verdeeld kan worden. Kortom een mooie gelegenheid om niet alleen eens lekker actief buiten bezig te zijn maar ook om andere mensen te leren kennen en de houtvoorraad verder aan te vullen.

Stichting IKL zorgt ter plekke voor uitleg, instructie, het noodzakelijke handgereedschap en materialen als werkhandschoenen en veiligheidshelmen. Rond de middag wordt voorzien in een kom soep en rond 15.00u wordt de dag gezamenlijk afgesloten met wat lekkers.

Deelname is kosteloos en is mogelijk door opgave voor 09-11 via r.gilissen@ikl-limburg.nl ovv naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Graag ook even aangeven hoeveel personen en wel of geen aanhangwagen. LET WEL OP: er is plek voor maximaal 10 personen waarbij volgorde van aanmelding geldt!

 

Foto®Parkstadactueel/Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »