Hoofdmenu

Nieuw Prinsenpaar Ralph I en Shireen I bij CV De Lotbroekers.

 

 

Zaterdag 5 januari 2019. Carnavalsvereniging De Lotbroekers hebben hun nieuwe Heerser uitgeroepen in hun sfeervolle (en bomvolle) nieuwe Narrentempel Hendriks Sportpaleis in Hoensbroek.

Op traditionele wijze wordt om 22:11 uur afscheid genomen van de regerende prinses Anny I. Met trots en veel plezier kijkt zij terug op een spetterend en onvergetelijk carnavalsseizoen.

En zo rond 23:11 uur is het grote moment aangebroken: tijdens een zinderend optreden van samba-band Diversão wordt er onder hun opzwepend getrommel afgeteld van 11 naar 0, waarna het nieuwe Prinsenpaar Ralph I en Shireen I – resp. schoonzoon en dochter van President Rob en Oud Prinses Marion I – zich juichend presenteert. De Lotbroekers hebben er een fantastisch prinsenpaar bijgekregen. We wensen Prins Ralph I en Prinses Shireen I een mooi en onvergetelijk carnavalsseizoen toe.

In zijn dagelijks leven werkt Prins Ralph I (Leijenaar) als Chief Technology Officer bij OncoRadiomics, waar hij ook mede-oprichter en mede-eigenaar van is. Prinses Shireen I (Franssen) werkt als Finance Analyst bij Medtronic. In hun vrije tijd zoeken zij graag de gezelligheid op met familie en vrienden. Daarnaast vinden ze het ook heerlijk om tripjes te maken met z’n tweeën, of om lekker uit te gaan eten. Het bourgondische leven en de Vasteloavend zit bij hun absoluut in het DNA.

Prins Ralph I en Prinses Shireen I wensen iedereen een schitterend carnavalsseizoen toe en hopen dat samen met alle Lotbroekers te mogen vieren.

De receptie van de Hooglustigheden Prins Ralph I en Prinses Shireen I zal worden gehouden op zaterdagavond 2 februari 2019 vanaf 19:11 uur in Narrentempel Hendriks Sportpaleis aan de  Heerlerweg 154 in Hoensbroek.

Foto Carnavalsvereniging De Lotbroekers/Fabienne Vroemen« (Vorig nieuwsbericht)