Nieuw jeugdprinsenpaar Prins Jayden en Prinses Naomi van JCV Pannesjop

Jeugd Carnavals Vereniging Pannesjop uit Schaesbergerveld is een vereniging welke sinds 1979 de jeugdcarnaval in de wijken van MSP ondersteunt en uitdraagt! Ook bij andere activi-teiten samen met de Prinsengarde Coriovallum in de wijken is zij actief ondersteunend; zoals bij de organisatie van de Carnavalsoptocht in MSP en het Lentefeest in het voorjaar met daarin opgenomen de activiteiten t.g.v. Koningsdag.

Op zaterdag 12 januari l.l. werd tijdens een door diverse verenigingen drukbezochte Carna-valsmiddag voor de Jeugd, voor de 41e maal een Prinsenpaar uitgeroepen:

Prins Jayden 1e en Prinses Naomi 1e.

PRINS JAYDEN 1e Monsewye

is 9 jaar en zit op school bij “O.B.S. de DROOMBOOM” in groep 5 bij meester Paul. Hij is een zeer actieve en sterke jongen die voetbalt bij W.V. KCC’13 in Meezenbroek op de JO11. Sportief en afmattend trainen doet hij trouw iedere dinsdag, vrijdag en zaterdag met heel veel plezier! Hij speelt en voetbalt ook graag met zijn vele vriendjes en vriendinnetjes de hele dag door. Jayden wil later – net als zijn vader – stratenmaker worden!

De Prinses aan zijn zijde is al 5 jaar(!) zijn exclusieve vriendinnetje die hij volledig beschermt en waar niemand aan mag komen….!

Hij speelt ook graag op zijn pc en playstation 4 waar hij online met vriendjes Fortnite beoefent!

PRINSES NAOMI 1e Peters

is een leuk, sportief meisje die met heel veel plezier naar school gaat. Op O.B.S. de DROOMBOOM bij juffrouw Helene en meester Rene heeft zij haar draai gevonden. Evenals haar Prins houdt zij van buiten spelen met haar vriendjes en vriendinnetjes en voetbalt zij tevens bij W.V. KCC’13 op de JO11. Zij is een zeer creatief  dametje die mooi kan tekenen en knutselen. Ook vindt zij het leuk om met haar telefoon filmpjes te maken, misschien nog wel eens te vloggen……! Wie weet? Jayden is haar Prins met wie zij graag dit avontuur aangaat en echt met niemand anders…..! Carnavalistisch gestemd en die ook nog eens graag haar dansmoves op het podium wil laten zien! Dat belooft nog wat!

 Daarom ook dit komende jaar weer een echt Carnavalsseizoen waar in MSP nog lang over gepraat gaat worden. “Sjpass en Plezeer” maken wordt als vanouds uitgedragen en beleefd bij JCV Pannesjop. Getuige de nog komende middag voor de Jeugd in het Leiehoes op Carnavalszaterdag 2 maart om 14.11 uur na de Optocht welke door de straten van MSP trekt. Ook wordt deelgenomen aan de Optochten in Heerlen en Heerlerheide op een wagen welke de vaders van de voormalige Hooglustigheden in elkaar gekunsteld hebben en de moeders voor de mooie pakjes gezorgd hebben…….!

Iedereen heeft er ook komend jaar weer zin in… Laten wij het daarom volledig gaan genieten:

CARNAVAL: SJPASS en PLEZEER voor IEDEREEN…….ALAAF  ALAAF   ALAAF

Tekst Jan Braam/JCV Pannesjop.

Foto’s®Parkstadactueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

Geef een reactie