Hoofdmenu

Abdijcross, Internationale atletiekcross in de bosrijke omgeving van Abdij Rolduc.

 

Komend weekend staat in Kerkrade de 55ste editie van de Abdijcross op het programma. Zoals gebruikelijk is op vrijdag 18 januari de Double Ladies Night Fun Run, op zaterdag 19 januari de pupillenlopen en de Trail Runs en op zondag 20 januari de schooljeugd en de wedstrijden in het kader van het nationaal crosscircuit. De organisatie heeft voor 2019 opnieuw de status van een EAA-permit meeting. Er wordt dan ook een hoogwaardig deelnemersveld aan de start verwacht.

 Het secretariaat van de Abdijcross is op de wedstrijddag gevestigd in de Aula Minor van de abdij, tegenover de hoofdingang. Na-inschrijven is op de dag zelf tot een half uur voor de start mogelijk.  Voor meer informatie op www.abdijcross.nl.

Omdat het event traditioneel veel bezoekers trekt, zullen parkeerwachten bezoekers  zondagochtend doorverwijzen naar de beschikbare parkeerplaatsen in de nabije omgeving.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Tom de Cock