Hoofdmenu

Beatle Revival in openluchttheater Valkenburg

26/Juli/2019
20:30 – 23:00L

The Beatles Revival behoort tot de beste tribute bands van dit moment. Deze Beatles tribute band uit Praag stond al op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool.

Tickets  kosten € 25.  Early Bird Tickets (de eerste 150 stuks!!! ) kosten € 20 en zijn te koop via de ticketservice van het Openluchttheater Valkenburg. De info volgt zsm.  Reserveren kan ook en wel via info@ap-artevents.nl 

Beatles Revival

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Deze tribute band heeft dezelfde kapsels, de kostuums, kompleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch,Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte ‘stage look’ is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk; alles klink zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s; zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

Foto ap-artevents« (Vorig nieuwsbericht)