Hoofdmenu

FEESTELIJKE OPENING VAN DE VERBOUWDE WINKEL VAN HET LEGER DES HEILS OP 6 FEBRUARI A.S.

Met de slogan “je bent niet alleen”  zet het Leger des Heils in Brunssum zich in om mensen met elkaar te verbinden. Om dit goed te kunnen faciliteren is er hard gewerkt in het pand aan de Horizonstraat 77. Er is gezaagd, geschroefd, getimmerd en geschilderd. Er zijn ook moderne elementen en meubilair toegevoegd en er staat een bijpassende toonbank. Ook is er een 2e paskamer bijgekomen, die extra groot is, speciaal voor mensen met een rolstoel of rollator. Bijzonder is dat de kledingwinkel ook op zaterdagmorgen haar deuren opent. Hiermee hoopt het Leger des Heils een doelgroep te bereiken.

Iedereen is woensdag 6 februari om 10.00 uur welkom om deze nieuwe uitstraling van de winkel te bewonderen. Bij de opening zullen ook enkele prominente gasten aanwezig zijn.

Ook de koffiecorner heeft de nodige veranderingen ondergaan. Er komen warme hapjes, zoals een tosti, en er is er een gebaksvitrine. De boekenkast is opgeschoond en er is een gezellige leeshoek, waar ook gepuzzeld kan worden. Er is ook een tafel met computer voor de gasten.

Tijdens de opening zal het geheel muzikaal ondersteund worden door Rianne Debets met “live music”.

Bijzonder is ook dat er een maatschappelijk werker van het Leger des Heils elke woensdagmorgen open spreekuur zal houden.

DUS: Woensdag 6 februari a.s. feestelijke opening van de kledingwinkel en koffiecorner van het Leger des Heils, Horizonstraat 77, Brunssum. Aanvang 10.00 uur. IEDEREEN IS WELKOM.

Foto Kledingwinkel van het legerdes Heils(Volgend nieuwsbericht) »