Rood Groen LVC’01 heeft een nieuwe hoofdtrainer

We hebben een nieuwe hoofdtrainer binnen voor het seizoen 2019-2020. Nadat eerder duidelijk werd dat de huidige trainer Jeremy van Wissen de club ging verlaten is het bestuur trots om met Sven Nicolaije wederom een aansprekende naam als trainer te kunnen presenteren.

Sven is voor het amateurvoetbal in het heuvelland een bekend gezicht. In het verleden was hij zowel als voetballer en als trainer reeds actief in Vaals.
Als jeugdspeler van Wit Groen vertrok hij op 10 jarige leeftijd richting Roda. Na enkele omzwervingen speelde hij daarna jarenlang op het eerste elftal van Rood Groen, waarmee hij onder andere de promotie naar de derde klasse mee maakte in 2004.

Vervolgens was hij als laatste man op het veld jarenlang het spreekwoordelijke slot op de deur bij RKVV Vijlen. Vervolgens was hij 2 jaar trainer van het 2de elftal van RGLVC´01 en daarna maakte hij met succes vlieguren bij (wederom) de buren in Vijlen. We zien uit naar de vernieuwde samenwerking vanaf de komende zomer! Sven, veel succes bij RGLVC’01!

Foto Rood Groen LVC´01

Geef een reactie