Hoofdmenu

Nog even ….en je mag je een marathonloper noemen: laatste training voor de marathon van Rotterdam.

Nog even ….en je mag je een marathonloper noemen: laatste training voor de marathon van Rotterdam.
Voordat je de veters strikt om te starten aan de marathon van Rotterdam op 7 april 2019, kun je een laatste training volgen bij de Parelloop organisatie. Deze training vindt plaats op 17 maart. Onder begeleiding van ervaren hardlopers wordt een route van 35 km afgelegd. Er wordt gelopen in tempogroepen van 6.30 min., 6.00 min., 5.30 min., 5.00 min. en 4.30 min. Omdat er op elke 5 km een drankpost is ingericht, kunnen ook lopers meedoen die het gewoon leuk vinden om samen met anderen en onder goede begeleiding een kortere of langere duurloop te doen.
Voor meer informatie over deze duurloop, ga je naar de website van de Parelloop: http://www.parelloop.nl/events/projecten/road2rotterdam.html. Je vindt daar informatie over de startlocatie, de inschrijving en de geboden faciliteiten.

Foto: S.Cloodt – throughmylens.nl« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »