Hoofdmenu

SVN/BtB Consultancy speelt thuis gelijk tegen Sporting Heerlen

Gisteren stond de topper tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst op het programma. Het weer was een stuk beter dan een week geleden maar het veld liet goed voetbal vandaag niet toe. Beide teams ondervonden hier veel hinder van. De eerste helft was een gevecht wat voor het grootste gedeelte plaats vond op het middenveld. De verdediging van SVN en Heerlen stond goed en de gevaarlijke mensen bij beide teams voorin werden door de verdedigers goed in toom gehouden. SVN wist zich enkele kleine kansjes uit te spelen en als de voorwaartsen dan richting doel gingen was er voor Heerlen de 12de man die dan buitenspel vlagde. Men kan als grensrechter gerust wel eens in het voordeel van de eigen club vlaggen maar deze man had daar zijn eigen mening over.


In de 2de helft eenzelfde spelbeeld als voor rust en het werd als snel duidelijk dat diegene die het net wist te vinden er uiteindelijk als overwinnaar van het veld kon stappen, maar dit gebeurde vandaag niet. Stephan Schiffer en Sven van Haaren wisten de de gevaarlijke gebroeders van Dijk volledig aan banden te leggen en dat zorgde ervoor dat Sporting Heerlen zich geen enkele kans wist te creëren.
Al met al was de 0-0 dan ook een terechte uitslag en beide teams konden daar dan ook mee leven.

 

Volgende week zondag 24 maart speelt SVN/BtB Consultancy thuis tegen vv Hellas, aanvang 14:30 uur.

 

Tekst en Foto’s SVN/BtB Consultancy

voor meer foto’s klik op deze link.

 

 « (Vorig nieuwsbericht)