Binnenkort @HuB. Bibliotheek Kerkrade: Het Scheidingscafé

Het Scheidingscafé @HuB. Bibliotheek is dé plek waar mensen op laagdrempelige wijze terecht kunnen met al hun vragen over scheiding en een plek voor iedereen die op de een of andere manier bij een scheiding betrokken is.

Heb je relatieproblemen, ga je scheiden, ben je al gescheiden of ben je geïnteresseerd omdat je iemand kent die hiermee te maken heeft, ben je op de een of andere manier betrokken bij een scheiding dan is Het Scheidingscafé iets voor jou! Op een laagdrempelige manier krijg je informatie over alles wat gekoppeld is aan een (echt)scheiding.

Het Scheidingscafé wordt begeleid door Scheidingsspecialist & Mediator Susan Stijnen en aangeboden in samenwerking met HuB. Bibliotheek Kerkrade.

Thema van de eerste bijeenkomst is: Scheiden en nu? De kogel is door de kerk, maar wat moet er nu allemaal geregeld worden? Wat is een convenant? Wat is een ouderschapsplan? En wat staat daar eigenlijk allemaal in? Hoe kom je tot goede afspraken? Afspraken die ervoor zorgen dat je samen als ouders en alleen als ex-partner verder kunt!

Aan het eind is er voldoende tijd voor het stellen van vragen, dus is jou vraag niet aan de orde geweest of heb je een vraag die niet helemaal aansluit op het thema van de dag – bewaar hem tot het eind. Susan zal haar uiterste best doen om er zoveel mogelijk te beantwoorden! Schrijf je snel in! De eerste bijeenkomst vindt plaats op woensdag 10 april van 10.15 – 11.45 uur in de HuB. Bibliotheek. De toegang is gratis. Aanmelden is wenselijk doch niet verplicht en kan via: info@bibliotheekkerkrade.nl of 045-763 05 20.

Wil je geen bijeenkomst missen?

Noteer dan al de vastgestelde data voor 2019:
12 juni 10.15 – 11.45 uur
14 augustus 10.15 – 11.45 uur
11 september 10.15 – 11.45 uur
10 oktober 18.00 – 19.30 uur
14 november 18 00 – 19.30 uur

Locatie: HuB. Bibliotheek Kerkrade / Martin-Buberplein 15
www.bibliotheekkerkrade.nl

Op scheiden ligt vaak een taboe, er wordt niet zomaar over gesproken. Iedere situatie is uniek toch doorloopt iedereen hetzelfde proces. Hoe fijn is het voor je als je kunt optrekken aan de mensen die al een stap verder zijn dan jij, maar ook dat je kunt zien dat jij een stap gezet hebt waardoor iemand zich optrekt aan jou!

 

 

Geef een reactie