Hoofdmenu

Originelles Comic-Konzert in Aken bij start Joodse cultuurdagen

 

 

Van donderdag 28 maart tot 14 april vindt de vijfde editie van de Joodse cultuurdagen plaats. Ontmoetingen, tentoonstellingen, lezingen en concerten in  vijftien deelnemende steden in de Euregio. In Aken start het festival zaterdag 30 maart met een buitengewoon concert van de succesvolle Israelische pianist/componist Itay Dvori in de ‘Ballsaal van het Alte Kurhaus in de Komphausbadstraße.

Centraal tijdens de ‘Comic-Klavier avond staan de werken van grootheden uit de Israelische comic scene als Asaf Hanuka, Michel Kichka en Rutu Modan. De avond biedt een unieke inkijk in de Joodse zielenroerselen en de bijzonder grappige humor. Aanvang in Aken is 20.00.

Ticket Kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro en aan de avondkassa 12 euro. Meer info via 0031-49-241 432 4943 en www.juedische-kulturtage.de

Foto geleverd door Torena-Publiciteit ( © Jakob Reinhardt )