Gonnie uit Heerlen wint 50.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Gonnie uit Heerlen wint 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. Zij werd de kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’, koos één van de 26 koffertjes en nam 50.000 euro mee naar huis. Gonnie was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 6413 uitgenodigd in de studio. Wijkgenoot Patrick viel ook in de prijzen: hij won 2.000 euro nadat hij in de tweede ronde achter de desk afviel. Alle deelnemers in de studio gingen met een Google Home naar huis.

 

Gonnie (57) wist direct dat ze met koffernummer 11 wilde spelen en dat nummer bracht haar veel geluk. Ze wint 50.000 euro en reageert enthousiast: “Ik ben helemaal blij! Nu kan ik een nieuwe auto kopen!”

Wijkgenoot Patrick viel ook in de prijzen: hij won 2.000 euro

‘Mini Kofferspel’
Gonnie mocht in de spelshow het ‘Mini Kofferspel’ spelen omdat de notaris haar naam en stoelnummer trok. De mini-koffertjes zijn, net als de koffers in het finalespel van Miljoenenjacht, gevuld met cheques. Op die cheques staan dezelfde bedragen als die in de grote koffers. De kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’ kiest een koffer en wint het bedrag dat op de cheque in de kleine koffer staat, tot maximaal 100.000 euro.

Inwoner uit Zundert speelt finalespel
Een inwoner uit Zundert speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 29.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 31 maart wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Tekst geleverd door pers afdeling van Postcode loterij Miljoenenjacht en Foto´s Roy Beusker

Geef een reactie