SVN/BtB Consultancy heeft de 2de plaats steviger in handen

SVN heeft de 2de plaats steviger in handen na de 3-0 overwinning op vv Hellas en het verlies van naaste achtervolger RVU. De eerste helft was een leuke en open strijd waarbij SVN de overhand had. De complete as van vv Hellas werd aan banden gelegd door de mannen van Dennis Voorst . Hermans, Baggen en Dormans wisten af en toe niet waar zij het zoeken moesten.

Na 10 minuten wist Mitchell Mertens zich knap vrij te spelen en scoorde beheerst de 1-0. SVN was de betere ploeg en nog voor rust scoorde Mitchell Mertens in de 30ste minuut de 2-0. De strijd was echter nog niet gestreden. In de tweede helft een zelfde spelbeeld en het was Sven van Haaren die 15 minuten voor tijd de 3-0 aantekende. Helaas konden enkele spelers van vv Hellas maar heel moeilijk omgaan met deze situatie en zij hadden meer aandacht voor de ledematen van de tegenstander dan dat zij zich met voetbal bezig hielden.

Al met al een zeer verdiende overwinning van SVN/BtB Consultancy. Komende zondag speelt men wederom een thuiswedstrijd en wel tegen het Maastrichtse SCM, deze wedstrijd telt mee voor de tweede periode. Aanvang is 14:30 uur.
Wij willen jullie er nu al op wijze dat komende zaterdag de zomertijd weer in gaat en dat het klokje een uurtje naar voren gezet wordt.

Tekst en Foto’s Jos Steinen/SVN/BtB Consultancy.