Net zoals voorgaande jaren zullen er diverse muziekgezelschappen aanwezig zijn tijdens de Euregionale Zwaailichtendag op 13 april in het centrum van Kerkrade. Op diverse tijdstippen zullen de muziekgezelschappen mini-concerten geven die zorgen voor de bekende gezellige sfeer tijdens deze familiedag bij uitstek.

Zo zal een dixielandband bestaande uit brandweermannen over het evenemententerrein trekken en op de Markt, Europaplein en in het Stadspark zorgen voor muzikaal amusement. Verder zorgt de veelzijdige drum- en showband MCC Laren ook voor een spetterende show.

Groots afsluitend concert

De Euregionale Zwaailichtendag wordt afgesloten door een concert van het Orkest Koninklijke Luchtmacht! Dit concert wordt aangeboden door JFC HQ Brunssum. Een concert bijwonen van dit orkest is een ware beleving. Dit is namelijk muziek voor mensen die niet bang zijn voor een stootje! Dat kan ook niet anders met een blazerssectie van meer dan veertig man.

Het orkest zoekt altijd verrassende samenwerkingen op het podium en zal dat dit keer ook weer doen. Thema van het concert is Missions. Je leert nummers als Uptown Funk van Bruno Mars en Firework van Katy Perry op een nieuwe manier kennen. Een lichtshow en beelden op een Ledwall zorgen voor een spectaculair decor. Een unieke combinatie die zorgt voor veel spektakel zorgt tijdens het concert. Kaarten kosten €17,50 inclusief pauzedrankje en zijn verkrijgbaar via www.plt.nl

Geef een reactie