Gister stond de wedstrijd tegen Oirschot op het programma. Na twee weken niet op ons niveau gepresteerd te hebben, waren we vandaag extra gemotiveerd goed te spelen en te winnen! Oirschot staat niet bij de kopgroep in de competitie, maar heeft alle verloren wedstrijden maar met 1 doelpunt verschil verloren. We wisten dus dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden en we moesten knallen.

We begonnen de wedstrijd goed en kwamen al snel meermalen in de cirkel van Oirschot. Helaas kwamen hier geen directe gevaarlijke kansen uit voor ons. We hadden bij vlagen goede combinaties en acties, maar we speelden nog niet ons beste spel. Nog voor rust wist Irini toch de bal voor het doel te veroveren en scoorde! Het stond nu 1-0 voor ons.  Oirschot kreeg een paar kansen door fouten van ons, maar deze wisten we goed te verdedigen en Fabienne stond goed te keepen.

In de rust zei Paul dat ons tempo nog veel hoger moest en we op het middenveld meer mooie en goede combinaties moesten maken. Deze pep-talk bleek goed te werken, want al snel naar rust vielen de 2-0 en 3-0. Beide doelpunten waren doelpunten zoals het moet, mooi samenspel op het middenveld, waarna Noa en Kaja samen voor de keeper kwamen. Noa gaf beide keren de assist op Kaja, waaruit Kaja wist te scoren!

Tijdens de tweede helft probeerden we nog strafcorners te bemachtigen, maar helaas lukte dit niet. Oirschot brak wel nog een paar keer uit en kregen hierbij een strafcorner. Deze ging gelukkig over en de 0 bleef op het scorebord aanwezig. Uiteindelijk door weer goed samenspel van de spitsen scoorde Esmee de 4-0, wat ook de eindstand werd van de wedstrijd.

We zijn heel blij met deze uitslag, maar ons spel was alleen bij vlagen goed en kon nog veel beter. De volgende competitie wedstrijd is pas 5 mei, maar we hebben vrijdag silvercup!! We zijn TOCH door naar de achtste finales, omdat Oedenrode zich heeft teruggetrokken!

Vrijdag spelen we in Beuningen, dus als jullie niks te doen hebben; kom ons aanmoedigen!!