Schaesberg verliest met minimale cijfers van Venray, 1-0

Daar waar Schaesberg in december nog in de thuiswedstrijd tegen Venray verraste met een 3-0 overwinning, verliest het nu met 1-0 van Venray. Het blijft ook vandaag weer puzzelen voor het trainersduo. Schaesberg  wordt het hele seizoen al geteisterd door langdurige blessures. Zo wordt al het hele seizoen clubtopscoorder Danny Latten en Giel Consten gemist, beide heren zijn onlangs (opnieuw) onder het mes gegaan. Daarnaast worden Cliff Pötgens en Jordi Baur al geruime tijd node gemist. Tom Hoogervorst was niet fit genoeg om te starten en Timo Regtop geschorst.

Schaesberg begint goed aan de wedstrijd en komt er een aantal keer brutaal uit. Uit een aantal gevaarlijke situaties scoort Schaesberg helaas niet en het is Venray die bij de eerste echte doelpoging op 1-0 komt. Nog voor de rust moet Kay de Boer geblesseerd het veld verlaten en ook Brian Stevens staakt niet veel later de strijd met wederom een blessure. Schaesberg probeert het gedurende de hele wedstrijd en vecht voor wat het waard is. Maar het komt in aanvallend opzicht te kort om echt een vuist te maken.

Doordat Venray verzuimt om verder afstand te nemen, blijft Schaesberg in de wedstrijd. Het krijgt in de laatste minuut nog een mooie kans op de gelijkmaker, echter de vrije trap van Erik Erps beland via de muur in de handen van de keeper.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen Deurne, hopelijk kan deze vervelende serie dan worden doorbroken.