Hoofdmenu

Burgemeester Nicole Ramaekers-Rutjens opent 251e Bondsschuttersfeest Epen

Gelegenheden zoals dit zijn voor Gulpen-Wittem heel belangrijk. Het zijn onder andere de verenigingen zoals alle mooie schutterijen die aanwezig waren en die zorgden voor kleur en karakter in onze omgeving. Mensen, muziek, cultuur en traditie kwamen bij elkaar. Naast de schutterijen deden Konings- en keizersparen, marketentsters, generaals en bielemannen hun uiterste best om zich te presenteren. Zij waren dan ook prachtig traditioneel gekleed.

Hartelijk dank aan iedereen die achter de schermen aan de voorbereidingen heeft meegewerkt en zich heeft ingezet. En laten we er samen voor zorgen dat we dit door blijven geven, ook aan de volgende generaties.

Foto Al Rekko« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »