Nadat we vorige week tegen HOCO 3 belangrijke punten hadden gepakt waren we vastberaden uit Berkel-Enschot punten mee naar huis te nemen. Iedereen ging met het doel om de punten mee naar huis te nemen de wedstrijd in.

Het was warm weer waardoor we een beetje sloom aan de wedstrijd begonnen. Desondanks werd het al vroeg in de wedstrijd 0-1, toen Yanou na een goed opgezette aanval scoorde met haar backhand. Dit zorgde ervoor dat Berkel wakker geschud werd en steeds meer ging aanvallen. Ze kregen een strafcorner en strafbal die zij helaas scoorden, 1-1. De rest van de eerste helft ging het gelijk op. Ruststand 1-1.

Na een grote slok water konden we beginnen aan de tweede helft. Berkel begon sterk en wij kwamen niet echt in ons spel, we waren slordig en dit leverde aanvallen voor Berkel op. Daarnaast begonnen de scheidsrechters steeds meer waanbeelden te zien en zoals verwacht niet in ons voordeel. Hierdoor kreeg Berkel steeds meer aanvallen die leidde tot doelpunten waardoor de stand inmiddels 4-1 was. Iedereen begon moe te worden en we lieten onze kopjes een beetje hangen, totdat er een mooie aanval werd opgezet tussen Kaja en Esmée, waarbij Esmée met een blow scoorden, 4-2.

We zetten meer druk en begonnen weer te hockeyen. Dit leidde net voor tijd nog tot een strafcorner, die we jammer genoeg niet scoorden. Eindstand 4-2.
We staan nu op de 6de plek (gedeeld 4de) met 3 punten van de koploper Geldrop. Volgende week spelen we thuis tegen Heeze die op dit moment 11de staan. We hebben jullie support hard nodig, dus hopelijk tot volgende week zondag, 12:45 uur.