Hoofdmenu

Eerste stadswandeling met gids op zaterdag 25 mei

Op zaterdag 25 mei vindt de eerste stadswandeling met gids plaats in het centrum van Kerkrade. Per toerbeurt fungeren Toine Ruiters, Moon en Toon Peerboom als gids. Zij organiseren deze wandelingen iedere laatste zaterdag van de maand in de periode mei tot en met oktober.

“Al lopend en vertellend laten we de mensen graag nader kennismaken met het centrum van onze mooie stad”, laten de enthousiaste vrijwilligers weten. De rondleiding start om 11.00 uur vanaf de receptie van Continium discovery center (Museumplein 2) en eindigt rond 13.00 uur op de Markt.

Tickets vooraf te koop

Deelname is mogelijk door vooraf een ticket te bestellen via www.beleefkerkrade.nl. Ook kunnen tot en met vrijdag 24 mei tickets worden gekocht bij de balie van het VVV Servicepunt in HuB (Theaterplein 30). Tickets kosten 3 euro per persoon. De opbrengst is bestemd voor een goed doel, dat de initiatiefnemers later dit jaar bekend zullen maken.

Tekst Beleefkerkrade en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno