VIJFDE SAMENLOOP VOOR HOOP SFEERVOL EN GESLAAGD!

 

 

De vijfde editie van de SamenLoop voor Hoop is in alle opzichten gelaagd!

Op Park ter Waerden namen 1272 wandelaars deel in 65 teams, waren ca. 80 survivors aanwezig, wandelden meer dan 50 kinderen in de KinderLoop, traden vele artiesten op, steunden tientallen sponsoren dit goede doel, staken ca 100 vrijwilligers de handen uit de mouwen en kwamen velen een kijkje nemen.

De weergoden waren het evenement gunstig gezind en de sfeer was perfect. Velen herdachten het verleden, stonden stil bij het heden en putten hoop voor de toekomst. Daarmee was het eerste doel van deze SamenLoop geslaagd. Het tweede doel werd ook een succes: met een voorlopige opbrengst van € 80.000  kan onderzoek naar de bestrijding van kanker vanuit het AZM te Maastricht een flinke steun in de rug krijgen.

Een geweldig resultaat, gezien de daling van het aantal deelnemers – mede als gevolg van het overtal van evenementen in Landgraaf – van bijna 400. De organisatie dankt iedereen voor zijn/haar bijdrage en steun, in welke vorm dan ook. In september vindt de evaluatievergadering plaats en zal er ook besloten worden of er een volgende SamenLoop voor Hoop Landgraaf gaat komen.

Voor vragen achteraf kan men terecht bij de voorzitter, Harry Erkens:

06-14599332 of secretaris John Thonen: j.thonen@home.nl

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

Geef een reactie