Hoofdmenu

Word jij de Artiest van de Vrijheid?

 

Op zaterdag 14 september is er op het Pancratiusplein in Heerlen van 13.00 tot 22.30 uur een eigentijds sprankelend muziekevenement:  SCHUNCK Muziek- en dansschool viert 75 jaar Vrijheid. Op drie podia gaan muzikanten en dansers solo, in groepsverband en in spontaan samengestelde formaties optreden. Maar er treden ook bestaande formaties op zoals het Reünie-orkest van de Limburgse Jagers, BigBand InMotion, Presidents of Antartica en de SLIM-Vitzkids bigband.

 

Het spannendste onderdeel van het programma is de wedstrijd Artiest van de Vrijheid. Daaraan kun JIJ meedoen in de categorieën instrumentaal, dans en zang. Zowel individueel als in groepsverband (dansgroep, orkest, band, ensemble, koor). Je treedt dan op op één van de drie podia op het Pancratiusplein. Alles staat in principe vrij, de enige voorwaarde is dat je met het optreden op enigerlei wijze uitvoering geeft aan het thema VRIJHEID. Zangers en dansers kunnen bij het uitvoeren van hun act ondersteund worden door live muziek.

Je optreden wordt beoordeeld door een driekoppige deskundige jury. Word jij de winnaar van deze wedstrijd, dan krijg je een geldbedrag van € 100,- én een professionele opname in de studio van de muziekschool. Verder is er voor de winnaars in de categorieën instrumentaal, dans en zang elk een prijs beschikbaar van € 50,00.

Je kunt je voor deelname aan de wedstrijd aanmelden via muziekendans@schunck.nl. Maar dat kan zelfs ook op de dag van het evenement. Meld je dan even bij Ralf Jacobs, coördinator van het evenement.

Het evenement is een coproductie van SCHUNCK Muziek- en dansschool en het Comité 4 en 5 mei Heerlen.

Foto Simone Di Luca /Schunck 75JaarVrijheid_

 

 

 (Volgend nieuwsbericht) »