Hoofdmenu

2e editie van UNFRAMED – Graffiti & Street Art Festival in Heerlen

 

 

Van 13-22 september vindt in Heerlen de 2e editie van het Graffiti en Street Art Festival ‘UNFRAMED’ plaats. Het evenement heeft als doel om de legendes, iconen en hedendaagse grootheden uit de internationale Graffiti- en Street Art-scene samen te brengen en te tonen op één evenement dat zijn gelijke wereldwijd niet kent.

Na een zeer succesvolle 1e editie in 2018 pakt de organisatie dit jaar nog breder uit: naast een omvangrijke expositie met vele unieke werken, vindt er wederom een omvangrijke ‘Graffiti Jam’ plaats: een kleurrijke gebeurtenis waarbij tientallen beroemde graffiti artists op 15 en 16 september live aan het werk te zien zullen zijn. Toegevoegd is in 2019 o.m. het ‘Side Event’ in Aachen (D), een internationale preview waar eveneens een UNFRAMED -expo plaats vindt.

(Opening: 8 september / 14u: ‘Depot Talstraße’). Daarnaast kan men genieten van het nieuwe ‘Centrum Event’, waarbij er diverse programma’s in het centrum van Heerlen uitgerold worden. Het ‘Main Event’ is net zoals in 2018 in de 2200m2 grote, oude, industriële Pliegerloods aan de Voskuilenweg 61 te Heerlen.

Foto®Parkstad Actueel/Tom de Cock« (Vorig nieuwsbericht)