Hoofdmenu

Volleyballers VC Landgraaf presenteren zich zaterdag in sporthal Baneberg aan thuispubliek   

 

 

VC Landgraaf start zaterdag in de nieuwe volleybalcompetitie met een compleet (thuis)programma.  Voorafgaande aan de drie wedstrijdseries om 14.00 uur, 16.15 uur en 18.30 uur presenteren de nieuwe selecties zich aan het thuispubliek.

Zaterdag gaat de nieuwe volleybalcompetitie 2019-2020 van start. Terwijl de lang mannen van Oranje in eigen land hun beste beentje voorzetten tijdens het Europees Kampioenschap en de Dames in het verre Japan met de beste landenteams van de wereld strijden om de Worldcup, gaan de competitie spelende teams in o.a. Landgraaf, Voerendaal, Heerlen en Nuth voor het eerst weer met hun tegenstanders in de slag om het thuisvoordeel uit te buiten en zoveel mogelijk punten in de eigen knip te houden. In Landgraaf neemt het Dames 2 team het om 14.00 op tegen Jokers VC Maastricht 2. De Jongens C en Meisjes B van VCL starten met een derby tegen VC Heerlen.

Vanaf 16.15 uur bindt Meisjes C van VCL de strijd aan met The Athletes Foot/VC Sittardia, Dames 3 met Furos 2 Kerkrade en VCL heren 2 met Revoc/VCB Reuver 4.

Na hun presentatie aan de supporters komt vanaf 18.30 uur de dames en herenhoofdmacht van VC Landgraaf binnen de lijnen. De mannen nemen het op tegen Hajraa en Dames 1 tegen Furos Kerkrade. Strijdlust en spelplezier zal de boventoon moeten voeren om goed uit de startblokken te komen.