Sporten in Heerlen: vind je club of sport

Heerlen heeft twee nieuwe sportwebsites: Sportinheerlen.nl en heelheerlenbeweegt.nl.

Sportinheerlen.nl geeft een beeld van al het sport- en beweegaanbod in Heerlen. Deze website is een initiatief van de gemeente Heerlen,  de Heerlense sportaanbieders en Heel Heerlen Beweegt.

Heelheerlenbeweegt.nl is de website met het sportstimuleringsprogramma van Alcander. Met Heel Heerlen Beweegt krijgt Mov’on een nieuwe naam én een nieuwe website.

Sportinheerlen: zoek je een club of wil je een zaal reserveren?. In Heerlen kun je vrijwel alle sporten beoefenen en hebben we verschillende accommodaties, waaronder een indoor beach sport centrum, een skatehal, een handbikebaan en een indoor jeu-de boules centrum (boulodrome). Op Sportinheerlen kun je al dit aanbod zien.

Je kunt ook zoeken naar sportaanbieders in je buurt of voor je leeftijdsgroep óf naar een sporthal of sportzaal die je kunt reserveren. Wil je meer weten over het sportbeleid van Heerlen, dan vind je dat ook op deze site.

Professionals vinden elkaar. De site is voor inwoners én voor professionals. Als professionele sportaanbieders elkaar beter kunnen vinden, vergroot dat de mogelijkheden tot samenwerking tussen onderwijs, zorg en andere maatschappelijke instellingen.

 Heel Heerlen Beweegt van start. Naast sportinheerlen is er ook een nieuwe ontwikkeling om inwoners en partners beter te informeren over sportstimulering. Mov’on (het sportstimuleringsprogramma van Alcander) heet vanaf nu Heel Heerlen Beweegt. Op de site heelheerlenbeweegt.nl vind je meer informatie over alle sportstimuleringactiviteiten die Alcander aanbiedt.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie