Schaesberg verliest door 2 late doelpunten van Sportclub`25

Schaesberg is er niet in geslaagd om de goede resultaten van de afgelopen periode een goed vervolg te geven. Sportclub’25 is de gelukkige winnaar door vlak voor tijd de wedstrijd te beslissen. Schaesberg kende qua resultaten een slecht begin van de competitie en herpakte zich de laatste periode erg goed. In de laatste 4 duels behaalde het 10 punten, maar vandaag was het spel bij vlagen vrij pover, al was een gelijkspel wel verdient geweest.
Schaesberg startte goed aan de wedstrijd en had de controle over de wedstrijd in het eerste half uur. Twee schietkansen voor Imad en Noah Nghodici die vrij voor keeper Ruud Hermans niet weet te scoren, waren de gevaarlijkste momenten voor het doel bij Sportclub. Het laatste deel van de eerste helft was voor Sportclub dat er steeds gevaarlijker uitkwam.
Schaesberg krijgt vlak na de rust nog een dot van een kans, als Imad de bal meegeeft aan vrij opkomende Randy. Eén op één met de keeper, werd zijn schot knap gered door de doelman. Sportclub speelt de tweede helft echter agressiever en Schaesberg is zelf te slordig aan de bal, waardoor de druk wat toeneemt. Sportclub komt een aantal keer gevaarlijk voor onze goal, aan de andere kant is het opnieuw Randy die op de doelman stuit. Gaandeweg de tweede helft lijkt Schaesberg zich wel weer wat te herpakken en er ontstaat een open wedstrijd die beide kanten op gaan.
In de 88e minuut krijgt Sportclub een makkelijk gegeven vrijetrap. De indraaiende bal wordt niet goed verwerkt door Kaïn Bours en de rebound kan te makkelijk worden ingeschoten door Sportclub, 1-0. Twee minuten later snelt Jasper Braad langs zijn directe tegenstander en wordt er binnen de 16 meter aan hem getrokken. Jasper vergeet te gaan liggen en gaat zelf door en over schiet uit balans de bal de over, waarna de scheidsrechter de bal terecht ook niet meer op de stip legt. In blessuretijd maakt Sportclub nog de 2-0 en is de wedstrijd gespeeld.
Voetballend waren we vandaag niet sterk genoeg, ondanks dat hebben we wel een aantal goede kansen gehad. Het is zaak dat het team over twee weken thuis tegen Geusselt Sport, de draad weer oppakt.