Hoofdmenu

KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING VOOR BERT VONK!!!

UOW ‘02 lid Bert Vonk heeft hedenmiddag volledig onverwacht uit handen van Burgemeester Raymond Vlecken een koninklijke onderscheiding in ontvangst mogen nemen. Bert is al vanaf de oprichting van UOW ‘02 nauw betrokken bij onze vereniging en heeft als vrijwilliger jarenlang veel werk verzet. UOW ‘02 heeft nooit tevergeefs een beroep op Bert gedaan en hij heeft vaker zelf het initiatief genomen om dingen op te pakken. Bert is ook al jarenlang een zeer trouwe bezoeker van ons 1e elftal bij thuis- en uitwedstrijden. De weinige vrije tijd, die Bert heeft, hebben wij als UOW ´02 altijd moeten delen met andere verenigingen. Helaas is Bert vanwege gezondheidsredenen de laatste tijd niet meer in de gelegenheid alle wedstrijden van UOW ‘02 te bezoeken .
Bert is een echt verenigingsmens, van vele markten thuis en dus breed inzetbaar. Om deze reden is deze koninklijke onderscheiding dan ook dubbel en dwars verdiend. De gehele UOW ´02 familie feliciteert Bert Vonk en zijn vrouw Anita heel hartelijk met deze koninklijke onderscheiding. Namens UOW ´02 heeft voorzitter Erik Verberkt Bert, Anita en familie vanmiddag persoonlijk gefeliciteerd!

Tekst en Foto UOW’02(Volgend nieuwsbericht) »