SV Abdissenboschpakt drie punten tegen R.K.V.V. Urmondia

In de derde minuut kwam Urmondia op voorsprong uit een vrije trap vanuit de tweede lijn. Maikel Henning (keeper van Abdissenbosch) hield hem er in eerste instantie uit, maar in de rebound werd deze toch ingeschoten door een speler van Urmondia. In de 28e minuut werd de 1-1 door Abdissenbosch gemaakt. Een ingooi van Roy Rumposch werd binnengewerkt door Jerry Lee de Groot. In de 40e minuut werd er een overtreding gemaakt op een speler van Abdissenbosch waar een vrije trap voor werd gegeven. Deze werd genomen door Joey Bellemo, vervolgens via het hoofd van Dylan Luit verlengd en daarna ingeschoten door een speler van Urmondia. De stand werd 1-2. In de 42e minuut breidde Abdissenbosch de voorsprong verder uit naar 1-3 na een goede counter van Abdissenbosch. Jerry Lee de Groot legde de bal goed voor, waarna Joey Bellemo deze hard in het doel kopte.

In de tweede helft werden aan beide kanten grote kansen gemist waardoor het nog erg spannend bleef in de tweede helft. In de 67e minuut werd de wedstrijd toch beslist. Joey Bellemo legde de bal vanuit een corner bij de tweede paal en deze werd binnen gekopt door Nick Berendsen. Hiermee kwam de stand op 1-4 en was dit tevens de eindstand.