Na een prima ontbijt verzrogd door Dikke Mik in Heerlen-Bekkerveld wachtten we mannen van trainer Cooky Voorn het duel tegen Geusselt Sport. Een ploeg wat twee punten meer had dan Bekkerveld. Bekkerveld is bezig aan een goede serie en heeft weer aansluiting met de middenmoot, echter om dit te blijven moest er gewonnen worden van Geusselt Sport

Om halfdrie floot de leidsman. Onder moeilijk weersomstandigheden speelde Bekkerveld een goede wedstrijd. Het creeerde een aantal goede kansen. Boy Raaijmakers kwam alleen voor de doelman echter de doelman van Geusselt Sport redde prima. Een scrimmiga in de 16 meter werd helaas net niet afgemaakt en een goed schot van Abdul ging rakelings over. Aan de andere kant kwamen de voorwaartsen van Geusselt Sport ook enkele keren gevaarlijk door maar doelman Rob Kerries redde bekwaam.

Na 45 minuten was de ruststand dan ook 0-0.
In de 2e helft ging Bekkerveld door waar het gebleven was en creëerde talrijke kansen, echter het vizier stond niet op scherp bij de spitsen. In de 70e minuut kwam Bekkerveld verdiend op voorsprong. Een prima genomen hoekschop werd bij de 2e paal binnengekopt door de geheel vrijstaande Dimitri Orbons, 1-0 voor Bekkerveld een enorme vreugde bij de spelers en staf was het gevolg.

Deze voorsprong konden de blauwwitte zebra’s niet lang volhouden. 2 minuten na de openingstreffer kwam Geusselt Sport gevaarlijk in de 16 van Bekkerveld. Eerst werd de inzet nog van de lijn gehaald echter in de rebound, werd er een ongelukkige overtreding op de spits van Geusselt Sport gemaakt, gevolg een strafschop voor Geusselt Sport. Deze werd prima binnengeschoten.
Hierna was Geusselt Sport de betere en kreeg het enkele goede kansen om op 1-2 te komen, gelukkig voor Bekkerveld ging de bal er niet in.

Toen de meeste zich al hadden neergelegd bij een 1-1 eindstand kreeg Bekkerveld in de laatste minuut een corner. Deze werd wederom binnengekopt door Dimitri Orbons een 2-1 overwinning voor Bekkerveld, want na het doelpunt werd er snel afgefloten door de scheidsrechter.
9 punten uit de laatste 3 wedstrijden, een prima opmars voor Bekkerveld en in de stand stijgen de mannen weer een paar plaatsen omhoog.

Zondag wacht de laatste competitiewedstrijd van 2019. Er wordt dan op bezoek gegaan bij Scharn in Maastricht. Deze ploeg heeft de punten ook hard nodig. Voor Bekkerveld de zaak om de lijn door te trekken en hopelijk het jaar goed af te sluiten