Vanwege het eerder donker worden werd de wedstrijd van vandaag om 14:00 gestart. Het waaide erg hard en Conventus was de ploeg die in de eerste helft met de wind mee mocht voetballen. Er waren kansen voor beide teams, maar er werd niet gescoord. Abdissenbosch speler Lars Ricksen ontving na twee gele kaarten een onverdiende rode kaart en vanaf dit moment moest Abdissenbosch verder met 10 man. De club gingen de rust in met 0-0.

In de tweede helft was er een onnodige grimmige sfeer aan de kant van Conventus waar Abdissenbosch in meeging. De sfeer werd er niet vriendelijker op. Na de rust had Abdissenbosch de wind mee en hier werd gebruik van gemaakt. In de 65e minuut werd de stand 0-1 voor Abdissenbosch na een doelpunt van Jerry Lee de Groot die scoort na een goede uittrap van Abdissenbosch keeper Maikel Henning. In de 75e minuut werd de stand gelijk na een doelpunt van Conventus. Met deze stand werd de wedstrijd afgesloten.