Hoofdmenu

Sporten en parkeren bij de trappen Wilhelminaberg

Wij zien dat er op dit moment volop gesport wordt op onze prachtige trappen op de Wilhelminaberg. En dat mag! Wel willen wij je vragen om rekening te houden met de afspraken die op dit moment gelden.

Alleen sporten en geen groepen vormen

Alleen sporten en geen groep vormen en een minimale afstand van 1,5 meter aan te houden tussen iedere sporter. Om jullie hieraan te herinneren, hebben wij onder aan de trappen ons bord gezet met de boodschap ‘In beweging blijven? Prima! Houd wel rekening met elkaar en blijf op 1,5 afstand voor ieders gezondheid. Top!’.
Let hier alsjeblieft op.

Daarnaast vragen wij jullie om, mochten jullie met de auto tot bij de trappen komen, deze te parkeren in de daarvoor bedoelde parkeervakken. Daarmee voorkom je een boete. Parkeren buiten deze vakken betekent namelijk dat onze hulpdiensten er in noodgevallen niet doorkomen. Dat willen we natuurlijk niet.

CoverFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »