Hoofdmenu

VOORBEREIDINGSWERKZAAMHEDEN AANLEG KUNSTGRASVELD GESTART!!

In opdracht van de Gemeente Landgraaf is Enexis vanuit de Zilverschoon gestart met de aanleg van een nieuwe gasleiding richting de gebouwen op Park ter Waerden. Dit dient te gebeuren als voorbereiding op de aanleg van het kunstgrasveld op ons huidige hoofdveld. Op de foto is te zien, dat de werkzaamheden inmiddels in volle gang zijn. Op verzoek van UOW ´02 is Enexis al in deze voetballoze periode gestart met het aanleggen van de gasleiding in de verwachting, dat de werkzaamheden zijn afgerond op het moment dat we ons sportcomplex mogelijk weer zouden kunnen gaan gebruiken.

Vooralsnog gaan we er ook nog vanuit, dat medio mei gestart wordt met de aanleg van het kunstgrasveld. De komende periode zal echter moeten uitwijzen of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren. We houden jullie via de sociale media van UOW ´02 op de hoogte.

Foto en tekst UOW’02« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »