Hoofdmenu

De BEST-tas wordt weer opgehaald

Vanaf maandag 25 mei aanstaande starten we weer met de huis-aan-huis inzameling van BEST-tassen.
Kijk op uw kalender in de Milieu App of hier wanneer uw BEST-tas weer wordt opgehaald*.

Vanwege de coronacrisis heeft de inzameling een tijd stilgelegen omdat het sorteren van de BEST-tassen niet mogelijk was. De voorraad zou anders teveel zijn opgelopen, waarbij de kwaliteit van de spullen achteruit zou gaan. Nu de afdeling die de BEST-tassen sorteert weer operationeel is, kan de inzameling weer worden hervat.

BEST-tassen afhalen
Wilt u graag een BEST-tas aanbieden maar heeft u geen voorraad BEST-tassen meer in huis? U kunt deze vanaf maandag 25 mei weer gratis afhalen bij deze afhaalpunten. Bij de uitgifte geldt een maximum van 2 tassen per huishouden.

 

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno