Hoofdmenu

Chatten met Veilig Thuis

Veilig Thuis is er voor advies en ondersteuning en het melden van huiselijk geweld en kindermishandeling. Voor uzelf, maar ook als u zich zorgen maakt over de veiligheid van iemand anders kunt u een beroep doen op Veilig Thuis.

Alle 26 Veilig Thuis organisaties hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om te chatten. De chatfunctie is in het leven geroepen om in deze periode waarin mensen veel samen thuis zijn, extra mogelijkheden te bieden om met Veilig Thuis in contact te komen.

Op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur is er gelegenheid om met een medewerker te chatten, alle vragen te stellen en advies te vragen. De telefoonlijn 0800-2000 is zoals gebruikelijk 24/7 bereikbaar.

Meer weten? Kijk op de website van Veilig Thuis».

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)