Kennismaking met fusieclub in ongedwongen sfeer

                                                       

 

Zoals bekend werd RKVV Heksenberg in 1934 opgericht. De oranjeblauwe formatie bestond destijds grotendeels uit boven-en ondergrondse mijnwerkers, welke hoofdzakelijk werkzaam waren op de voormalige mijnzetel O.N.IV gelegen in Heksenberg. Zonder verder in detail te treden werd op 5 december 2013 het sportpark, inclusief de kantine op gerechtelijk bevel ontruimt. Vooralsnog ging de club verkassen naar het voormalige MSP-sportpark in Meezenbroek. Uiteindelijk verhuisde de club naar Minor in Nuth, SV Langeberg en afgelopen seizoen naar sportpark EHC Hoensbroek.

Na heel wat besprekingen en overleg is het nu juni 2020 zover. De fusieclub Heksenberg-NEC een feit is. Dit houdt in dat Heksenberg-NEC als derde klasser op Sportpark Varenbeuk in Heerlen-Noord gaat spelen Ook het bestuur is nieuw samengesteld. Het  eerste bestuur

van de fusieclub bestaat uit de dames Iris Piepot en Lesley Senna en de heren  Wiel Berends, Henk Butink, Ger Crins, Fer Habets, Sjef Meijer en Harrie Theunissen.

Het bestuur en ook de leden willen graag in een ongedwongen sfeer wederzijds nader kennismaken. Ook wil de nieuwe fusievereniging echtpaar Leentje en Peter Peters  voorstellen. Zij zullen de kantine gaan verzorgen als beheerder. Bovendien zal Patricia Frissen hen geregeld in de bediening bijstaan.

Ter kennismaking is eenieder van harte welkom in sportkantine Varenbeuk en wel komende

vrijdag 3 juli 2020 vanaf 19.00 uur. Uiteraard zal in het kader van de Corona-Nood wetgeving ook de daarmede samenhangende maatregelen en richtlijnen gerespecteerd worden.

 

Archieffoto Callie Steijaert: promotie Heksenberg naar 2e klasse 2017-2018

Geef een reactie