Nog een bijzondere verjaardag op Hoog Anstel! Op 14 juli is Mia Bastiaansen- Putz 100 jaar geworden. Burgemeester Dassen-Housen ging op bezoek om haar te feliciteren met deze bijzondere leeftijd.

Opgegroeid in Kerkrade. Mia Bastiaansen- Putz werd 100 jaar geleden geboren in Bonn en groeide op in Kerkrade. Later werkte ze in het ziekenhuis in Gouda, waar ze ook haar man heeft leren kennen. Na de oorlog keerde ze vervolgens terug naar haar ‘roots’ en is ze samen met haar man bij haar moeder in Kerkrade komen wonen.

Terug naar Kerkrade. Begin jaren `80 verhuisde mevrouw Bastiaansen- Putz naar Utrecht. Na vervolgens ook in Den Haag en Wijchen gewoond te hebben, keerde ze tien jaar geleden weer terug naar Kerkrade. Sinds december 2019 woont ze in Hoog Anstel. Hier is ze erg geliefd bij haar medebewoners en het personeel. Ze zit nooit om een vriendelijk praatje verlegen en staat altijd klaar met een koekje of chocolade.

Hobby’s van Mevrouw Bastiaansen- Putz heeft altijd van handwerken gehouden en heeft veel prachtige gebreide truien en mutsen voor haar dochters gemaakt. Ook heeft ze altijd veel gelezen.
Tegenwoordig luistert ze graag naar luisterboeken. Verder is ze nog steeds dol op ‘funshoppen’, maar verlaat haar appartement niet voordat daar alles tip top schoon en in orde is.

iPad en Mevrouw Bastiaansen- Putz is met de tijd meegegaan. Voor haar verjaardag vroeg ze een iPad. Want waarom ouderwets telefoneren als je ook kunt beeldbellen met je drie dochters, zeven kleinkinderen, acht achterkleinkinderen en twee achter-achterkleinkinderen?

Foto Gemeente Kerkrade

Geef een reactie