Hoofdmenu

De bal rolt weer!

De afgelopen maanden hebben sportverenigingen niet stil gezeten, zo ook niet bij Sportclub’25. Diverse digitale events werden er georganiseerd, het complex werd geoptimaliseerd, het complex werd multifunctioneel ingezet door verschillende sportverenigingen, en er stonden diverse zomeractiviteiten en avonden op het programma.

Gisteren is echter ook de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer gestart, en is de focus weer voornamelijk gericht op de hoofdtak van een voetbalvereniging, namelijk wedstrijden voetballen. De komende zeven weken zal de selectie zich zo optimaal mogelijk voorbereiden op de allereerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. Een uitgebalanceerde training met een gezellige lunch achteraf was in ieder geval al een goed begin van de officiële voorbereiding. Volgende week dinsdag staat ook de eerste wedstrijd op het programma, waarbij derde divisionist RKSV Groene Ster 1 de tegenstander zal zijn.